Εξοπλισμός

Είδη Στεγνού Καθαρίσματος

      Το στεγνό καθάρισμα των ρούχων γίνεται με ένα υγρό που εξατμίζεται πάρα πολύ γρήγορα μέσα σε ένα μηχάνημα που μοιάζει με μεγάλο πλυντήριο. Το υγρό αυτό ονομάζεται «PERC» και είναι ένας χημικός διαλύτης, όπως το οινόπνευμα ή η βενζίνη, αλλά είναι άφλεκτος. Όσο τα ρούχα καθαρίζονται το υγρό αυτό φιλτράρεται συνεχώς από τα φίλτρα του μηχανήματος. Τα ρούχα παραμένουν περίπου 1 ώρα μέσα στο μηχάνημα και βγαίνουν εντελώς στεγνά και άοσμα.

dry-cleaning 3

     Στο στεγνό καθάρισμα καθαρίζουμε ρούχα που δεν μπορούμε να πλύνουμε με νερό όπως κοστούμια, σακκάκια, φορέματα, παλτά, μάλλινα πουλόβερ, μεταξωτές μπλούζες, γραβάτες και άλλα ευαίσθητα ρούχα. Στο στεγνό καθάρισμα διαλύονται οι λεκέδες από λάδι, καθώς και το καυσαέριο και η σκόνη του περιβάλλοντος, που απορροφάται συνεχώς από τα ρούχα μας, ακόμα και όταν αυτά βρίσκονται στη ντουλάπα μας.

Στεγνωτήριο

Οι νοικοκυρές που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν στεγνωτήρια, αναρωτιούνται πάντα για το αποτέλεσμα χρήσης στα ρούχα τους. Συνήθως, κυριαρχεί η άποψη ότι τα κοινά στεγνωτήρια καταστρέφουν τις ίνες των ρούχων, με αποτέλεσμα τα ρούχα να ξεθωριάζουν, να αλλάζουν μέγεθος και υφή. Η άποψη αυτή είναι μερικώς λανθασμένη, καθώς η ποιότητα του αποτελέσματος είναι συνάρτηση της ποιότητας της συσκευής του στεγνωτηρίου που χρησιμοποιείται.stegnotirio3

Το καθαριστήριο KentakyCleaners εξασφαλίζει την διατήρηση της ποιότητας των ρούχων σας, χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα και ασφαλή στεγνωτήρια.

Σακουλοποιός

sakoulopoios3Ο σακουλοποιός είναι απαραίτητη συσκευή για την διευκόλυνση της παράδοσης των καθαρών ρούχων σας από το κατάστημά μας σε εσάς. Εξασφαλίζει τη διατήρηση της υπέροχης υφής των ενδυμάτων που έχουν προσδώσει οι προηγούμενες διαδικασίες για τον καθαρισμό των αγαπημένων σας ρούχων.

Είδη Υγρού Καθαρίσματος

      Στο καθαριστήριο KentakyCleaners καθαρίζουμε και με το σύγχρονο τρόπο καθαρισμού Υγρό Καθάρισμα -Wet Clean.
Με το υγρό καθάρισμα - wet cleaning καθαρίζουμε ρούχα και τα περισσότερα είδη υφασμάτων, με ειδικά, μη τοξικά απορρυπαντικά και νερό σε εξειδικευμένα ηλεκτρονικά πλυντήρια.  

Κάποια από τα είδη που καθαρίζουμε με υγρό καθάρισμα - wet cleaning είναι:wet-clean

  • Νυφικά
  • Τουαλέτες
  • Κουρτίνες
  • Φορέματα
  • Παντελόνια

     Η συγκεκριμένη τεχνολογία παρέχει την ευκολία του προγραμματισμού αυτών των πλυντηρίων ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε υφάσματος για άριστα και πιο υγιεινά αποτελέσματα.

Είδη Σιδερώματος

Το σιδέρωμα των ρούχων είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση για την καθαριότητα και την εμφάνιση των ρούχων μας. Όλοι μας απολαμβάνουμε να φοράμε φρεσκοσιδερωμένα ρούχα που εφαρμόζουν άψογα επάνω μας.


Φυσικά, για τις περισσότερες νοικοκυρές η στοίβα με τα ασιδέρωτα ρούχα είναι εφιάλτης, καθώς απαιτεί πολύ χρόνο και πολύ προσοχή. Κάθε τύπος υφάσματος χρειάζεται διαφορετικό τρόπο σιδερώματος, με διαφορετική θερμοκρασία, και πολλές φορές το αποτέλεσμα δυστυχώς, δεν είναι το βέλτιστο. Ακόμα, μπορεί όχι απλά να παραμένουν ζάρες από την πλύση, αλλά να σημειωθούν φθορές σε πολύ ευαίσθητα ρούχα με την πάροδο του χρόνου.

Επιπλέον, με το σωστό σιδέρωμα ουσιαστικά ολοκληρώνεται η διαδικασία του καθαρισμού των ρούχων. Η πλύση είναι το ένα μέρος της διαδικασίας και είναι τόσο σημαντικό όσο και το δεύτερο, το σιδέρωμα.koykla sideromatos

Το καθαριστήριο KentakyCleaners με τη χρήση των πιο εξελιγμένων ειδών σιδερώματος σας εξασφαλίζουν ενα μοναδικό αποτέλεσμα.


Για το λόγο αυτό, σας προτείνουμε να επισκεφτείται το κατάστημά μας και να χαρείσετε στα ρούχα σας την επαγγελματική φροντίδα που τους αξίζουν. Παράλληλα, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα αφού συμβουλευείτε τις προσφορές του καταστήματός μας.

ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ!!!

Top