Σημαντική ειδοποίηση στους πελάτες μας σχετικά με το COVID-19
Εφαμόζουμε όλα τα ειδικά προληπτικά μέτρα προκειμένου να αποφύγουμε ενδεχόμενη διασπορά του νέου κορονοϊού και να διασφαλίσουμε ότι το κατάστημά μας θα είναι ένας χώρος καθαρός και ασφαλής.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μπουγάδα - Στέγνωμα - Σιδέρωμα

 
 
 

Μπουγάδα (Laundry)

 
Στο Στεγνοκαθαριστήριο o κύκλος πλύσης τους είναι πλήρως προγραμματιζόμενος και έχουμε την δυνατότητα να τροποποιήσουμε την ποσότητα νερού την οποία θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ανάλογα με την ποσότητα του ιματισμού/ρουχισμού σας.

Το πλεονέκτημα αυτό μας οδηγεί στην εξοικονόμηση χιλιάδων λίτρων νερού ετησίως και σε συνδυασμό με τον επιλογέα θερμοκρασίας μπορούμε να μειώσουμε σημαντικά το κόστος πλύσης. Τα πλυντήρια μας τα οποία διαθέτουν χωρητικότητα κάδου από 6 μέχρι και 16κιλά έχουν σύστημα πλύσης Optisense το οποίο προσαρμόζει την πλύση ανάλογα τη διάρκεια κύκλου, την ποσότητα νερού ... Διαβάστε περισσότερα
 
 
 
 
 
 
 
Σιδέρωμα, Ironing | Καθαριστήριο Κεντάκυ
 

Σιδέρωμα (Ironing)

 
Η σειρά των επαγγελματικών πρεσών σιδερώματος, σας εξασφαλίζει τη μέγιστη παραγωγή στον ελάχιστο χρόνο. Εξοικονομεί, χρόνο και ενέργεια κάνοντας την εργασία μας άνετη, ξεκούραστη και πιο αποδοτική. Είναι Ταχύτερο και άψογο σιδέρωμα, λόγω της έκφυσης ατμού από την κάτω πλάκα (Steam-Up) και την ατμοθερμαινόμενη κεφαλή σιδερώματος. Χάρη στο μοτέρ απορρόφησης, το οποίο στρώνει και ταυτόχρονα στεγνώνει, την υψηλή πίεση ατμού με ρυθμιζόμενη βαλβίδα και μανόμετρο πίεσης, εξασφαλίζει εξαιρετικά και γρήγορα αποτελέσματα ακόμα και στα πιο δύσκολα υφάσματα.

Επίσης κατάλληλη για το ιδανικό φινίρισμα / φορμάρισμα παλτών, σακακιών, φορεμάτων, επαγγελματικών στολών, νοσοκομειακού ρουχισμού κλπ.είναι η κούκλα φινιρίσματος Διατίθεται σε 3 φόρμες, ανάλογα με το είδος του ρουχισμού (mini | standard | maxi) και σε 2 εκδόσεις θέρμανσης,... Διαβάστε περισσότερα
 
 
 
 
 
Στέγνωμα, Drying | Καθαριστήριο Κεντάκυ
 

Στέγνωμα (Drying)

 
Ένα στεγνωτήριο ρούχων είναι μια επαγγελματική ή οικιακή συσκευή η οποια χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση της υγρασίας και είναι μια διαδικασία που γίνεται μετά τον καθαρισμό - πλύσιμο του ιματισμού. Η συσκευή αυτή αποτελείται από ένα περιστρεφόμενο τύμπανο όπου κυκλοφορεί θερμαινόμενος αέρας.

Με τον ηλεκτρονικό προγραμματιστή, ο χρόνος στεγνώματος ελέγχεται απόλυτα καθ' όλη την διάρκεια λειτουργίας. Χάρη στον μεγάλο σε όγκο κάδο του, επιτυγχάνεται γρήγορο αποτέλεσμα ενώ το σύστημα ξετσαλακώματος των υφασμάτων, μειώνει δραστικά τον χρόνο σιδερώματος.

Ένα από τα καλύτερα προγράμματά μας είναι Ο κύκλος μάλλινων ειδών. Είναι τόσο απαλός που έχει κερδίσει το υψηλού κύρους πιστοποιητικό Woolmark Gold. Επίσης, ανεξαρτήτως φορτίου, τα αποτελέσματα στεγνώματος είναι πιο ομοιόμορφα, με ... Διαβάστε περισσότερα