Σημαντική ειδοποίηση στους πελάτες μας σχετικά με το COVID-19
Εφαμόζουμε όλα τα ειδικά προληπτικά μέτρα προκειμένου να αποφύγουμε ενδεχόμενη διασπορά του νέου κορονοϊού και να διασφαλίσουμε ότι το κατάστημά μας θα είναι ένας χώρος καθαρός και ασφαλής.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δερμάτινα

 
 
 

Πλήρη γκάμα υπηρεσιών για τη φροντίδα των όλων (εκτός παπούτσια) δερμάτινων ειδών σας.

 
Καθαρισμός, επαναλίπανση, αλλαγή χρώματος, επιδιορθώσεις (φερμουάρ, καψίματα, σχισήματα, κουμπιά), μεταποιήσεις.

Δερμάτινα, Καστόρινα και Γούνινα ρούχα είναι ένδυση όπου θα πρέπει να καθαρίζεται από ειδικευμένους επαγγελματίες. Συνιστάται καθαρισμός δυο φορές τον χρόνο για να βοηθήσει στη μακροζωία των δερμάτινών σας. Ένας πλήρης καθαρισμός, ακολουθούμενος από ένα conditioner και ένα ειδικό προστατευτικό, θα διατηρήσει το φινίρισμα και την αύξηση της αντοχής τους.
 
 
 
 
Ένα σημαντικό μέρος του επιτυχημένου καθαρισμού δέρματος είναι η αφαίρεση των λεκέδων που βρίσκονται στο κολάρο. Μέρος της διαδικασίας αφαίρεσης συνεπάγεται κα απώλεια των φυσικών ελαίων. Αυτά τα έλαια πρέπει να αντικατασταθούν.

Στα Καθαριστήρια Κεντάκυ, μπορούμε να χειριστούμε και τους πιο δύσκολους λεκέδες σε μπουφάν, παλτά, γιλέκα, φούστες, παντελόνια, γούνες, χαλιά και τσάντες. Στον καθαρισμό περιλαμβάνεται και η προσεκτική αποκατάσταση του χρώματος και η υφή που μπορεί να χαθεί ως φυσικό επακόλουθο της διαδικασίας καθαρισμού, επιστρέφοντας τα ενδύματά σας στην παλιά τους δόξα.

Επίσης γίνονται επισκευές τόσο για την αντικατάσταση κουμπιών όσο και για την επιδιόρθωση, αντικατάσταση τμήματος και πλήρη νέα εσωτερική επένδυση εφόσον είναι δυνατό. Λόγω της πολυπλοκότητας των διαδικασιών που εμπλέκονται στον καθαρισμό σουέτ και δέρματος, οι χρόνοι εξυπηρέτησης ποικίλλουν ανάλογα με το βαθμό λερώματος και αν ζητείται οποιεσδήποτε αλλαγές ή επισκευές.