Σημαντική ειδοποίηση στους πελάτες μας σχετικά με το COVID-19
Εφαμόζουμε όλα τα ειδικά προληπτικά μέτρα προκειμένου να αποφύγουμε ενδεχόμενη διασπορά του νέου κορονοϊού και να διασφαλίσουμε ότι το κατάστημά μας θα είναι ένας χώρος καθαρός και ασφαλής.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εξοπλισμός

 


 
 
Είδη Στεγνού Καθαρίσματος
 

Είδη Στεγνού Καθαρίσματος

 
Το στεγνό καθάρισμα των ρούχων γίνεται με ένα υγρό που εξατμίζεται πάρα πολύ γρήγορα μέσα σε ένα μηχάνημα που μοιάζει με μεγάλο πλυντήριο. Το υγρό αυτό ονομάζεται «PERC» και είναι ένας χημικός διαλύτης, όπως το οινόπνευμα ή η βενζίνη, αλλά είναι άφλεκτος. Όσο τα ρούχα καθαρίζονται το υγρό αυτό φιλτράρεται συνεχώς από τα φίλτρα του μηχανήματος. Τα ρούχα παραμένουν περίπου 1 ώρα μέσα στο μηχάνημα και βγαίνουν εντελώς στεγνά και άοσμα.

Στο στεγνό καθάρισμα καθαρίζουμε ρούχα που δεν μπορούμε να πλύνουμε με νερό όπως κοστούμια, σακκάκια, φορέματα, παλτά, μάλλινα πουλόβερ, μεταξωτές μπλούζες, γραβάτες και άλλα ευαίσθητα ρούχα. Στο στεγνό καθάρισμα διαλύονται οι λεκέδες από λάδι, καθώς και το καυσαέριο και η σκόνη του περιβάλλοντος, που απορροφάται συνεχώς από τα ρούχα μας, ακόμα και όταν αυτά βρίσκονται στη ντουλάπα μας.
 
 
 
Είδη Υγρού Καθαρίσματος
 

Είδη Υγρού Καθαρίσματος

 
Στο καθαριστήριο Kentaky Cleaners καθαρίζουμε και με το σύγχρονο τρόπο καθαρισμού Υγρό Καθάρισμα -Wet Clean. Με το υγρό καθάρισμα - wet cleaning καθαρίζουμε ρούχα και τα περισσότερα είδη υφασμάτων, με ειδικά, μη τοξικά απορρυπαντικά και νερό σε εξειδικευμένα ηλεκτρονικά πλυντήρια.

Κάποια από τα είδη που καθαρίζουμε με υγρό καθάρισμα - wet cleaning είναι:
  • Νυφικά
  • Τουαλέτες
  • Κουρτίνες
  • Φορέματα
  • Παντελόνια

Η συγκεκριμένη τεχνολογία παρέχει την ευκολία του προγραμματισμού αυτών των πλυντηρίων ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε υφάσματος για άριστα και πιο υγιεινά αποτελέσματα.
 
 
 
Στεγνωτήριο
 

Στεγνωτήριο

 
Οι νοικοκυρές που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν στεγνωτήρια, αναρωτιούνται πάντα για το αποτέλεσμα χρήσης στα ρούχα τους.

Συνήθως, κυριαρχεί η άποψη ότι τα κοινά στεγνωτήρια καταστρέφουν τις ίνες των ρούχων, με αποτέλεσμα τα ρούχα να ξεθωριάζουν, να αλλάζουν μέγεθος και υφή. Η άποψη αυτή είναι μερικώς λανθασμένη, καθώς η ποιότητα του αποτελέσματος είναι συνάρτηση της ποιότητας της συσκευής του στεγνωτηρίου που χρησιμοποιείται.

Το καθαριστήριο Kentaky Cleaners εξασφαλίζει την διατήρηση της ποιότητας των ρούχων σας, χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα και ασφαλή στεγνωτήρια
 
 
 
 
 
Σακουλοποιός
 

Σακουλοποιός

 
Ο σακουλοποιός είναι απαραίτητη συσκευή για την διευκόλυνση της παράδοσης των καθαρών ρούχων σας από το κατάστημά μας σε εσάς.

Εξασφαλίζει τη διατήρηση της υπέροχης υφής των ενδυμάτων που έχουν προσδώσει οι προηγούμενες διαδικασίες για τον καθαρισμό των αγαπημένων σας ρούχων.
 
 
 
Είδη Σιδερώματος
 

Είδη Σιδερώματος

 
Το σιδέρωμα των ρούχων είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση για την καθαριότητα και την εμφάνιση των ρούχων μας. Όλοι μας απολαμβάνουμε να φοράμε φρεσκοσιδερωμένα ρούχα που εφαρμόζουν άψογα επάνω μας.

Φυσικά, για τις περισσότερες νοικοκυρές η στοίβα με τα ασιδέρωτα ρούχα είναι εφιάλτης, καθώς απαιτεί πολύ χρόνο και πολύ προσοχή. Κάθε τύπος υφάσματος χρειάζεται διαφορετικό τρόπο σιδερώματος, με διαφορετική θερμοκρασία, και πολλές φορές το αποτέλεσμα δυστυχώς, δεν είναι το βέλτιστο. Ακόμα, μπορεί όχι απλά να παραμένουν ζάρες από την πλύση, αλλά να σημειωθούν φθορές σε πολύ ευαίσθητα ρούχα με την πάροδο του χρόνου.

Επιπλέον, με το σωστό σιδέρωμα ουσιαστικά ... Διαβάστε περισσότερα