Σημαντική ειδοποίηση στους πελάτες μας σχετικά με το COVID-19
Εφαμόζουμε όλα τα ειδικά προληπτικά μέτρα προκειμένου να αποφύγουμε ενδεχόμενη διασπορά του νέου κορονοϊού και να διασφαλίσουμε ότι το κατάστημά μας θα είναι ένας χώρος καθαρός και ασφαλής.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Παπλώματα - Κουβέρτες - Κουρτίνες

 
 
 

Πλύσιμο αντιμικροβιακό παπλωμάτων και κουβερτών.

 
Τα Καθαριστήρια Κεντάκυ συνιστούν ότι οι κουβέρτες τα παπλώματα και τα μαξιλάρια σας πρέπει να καθαρίζονται τουλάχιστον κάθε έξι μήνες.

Όλα καθαρίζονται μεμονωμένα και κανένα κομμάτι δεν αναμιγνύεται με άλλα είδη πελατών. Πλένονται σε ατομικά επαγγελματικά πλυντήρια και στεγνωτήρια και με αυτόν το τρόπο επιτυγχάνουμε τον άψογο, καθαρισμό και την τέλεια αποστείρωση τους κατά το στέγνωμα, με υψηλής θερμοκρασίας ατμό.
 Διαβάστε περισσότερα
 
 
 
 
 
 
 
Tips | Παπλώματα - Κουβέρτες - Κουρτίνες
 

Μάθετε και αυτό!

 
Έχετε συνειδητοποιήσει ότι οι κουρτίνες σας μπορεί να γίνουν το λιμάνι για δεκάδες μικροσκοπικά ακάρεα σκόνης; Λειτουργούν σαν φίλτρα του αέρα, παγιδεύοντας αερομεταφερόμενη τη σκόνη, τις οσμές, τις τρίχες, τον καπνό και τα νεκρά σωματίδια του δέρματος.

Αυτά μπορούν να προκαλέσουν ένα ευρύ φάσμα αλλεργικών αντιδράσεων, συμπεριλαμβανομένων έκζεμα, δερματίτιδα, άσθμα, ξηρό βήχα, συνάχι και ιγμορίτιδα κ.α.
 
 
 
 
 
Κουρτίνες
 

Καθάρισμα Kουρτινών

 
Στο καθαριστήριο Κεντάκυ η υπηρεσία που παρέχουμε για τον καθαρισμό των κουρτινών σας μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη των προβλημάτων αυτών, καθώς και να βοηθήσει να κρατήσει το σπίτι σας στα καλύτερά του.

Σας συμβουλεύουμε λοιπόν να καθαρίσετε τις κουρτίνες σας, τουλάχιστον κάθε έξι μήνες και αν κάποιος στο σπίτι υποφέρει από άσθμα ή άλλες αλλεργίες ή υπάρχουν στο σπίτι καπνιστές καλό θα ήταν να γίνεται ο καθαρισμός πιο τακτικά.

Η κουρτίνα είναι μια ευαίσθητη επιφάνεια που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Υπάρχουν διαφορετικά είδη υφασμάτων και ραφής, που αν δεν εφαρμοσθεί η σωστή μέθοδος ... Διαβάστε περισσότερα
 
 
 
 
 

Υπηρεσίες καθαρισμού που παρέχουμε:

 

 
 
 
 
 
Καθάρισμα κουρτινών με προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα.
 
 
 
 
 
 
 
 
Στεγνό καθάρισμα (dry cleaning)
 
 
 
 
 
 
 
 
Υγρό καθάρισμα (wet cleaning)
 
 
 
 
 
 
 
 
Καθάρισμα με ατμό (steam cleaning)
 
 
 
 
 
 
 
 
Αφαίρεση λεκέδων (stain removal) και οσμών (deodorization)