Σημαντική ειδοποίηση στους πελάτες μας σχετικά με το COVID-19
Εφαμόζουμε όλα τα ειδικά προληπτικά μέτρα προκειμένου να αποφύγουμε ενδεχόμενη διασπορά του νέου κορονοϊού και να διασφαλίσουμε ότι το κατάστημά μας θα είναι ένας χώρος καθαρός και ασφαλής.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βαφές Ρούχων

 
Tο αγαπημένο σας ρούχο είναι πολύ ξεθωριασμένο για να φορεθεί ή έχει πέσει χλώριο και άφησε πάνω στάμπα ; Είναι μήπως το σωστό χρώμα αλλά θέλετε ένα τόνο πιο ανανεωμένο; Ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε νέα πνοή στα αγαπημένα σας ρούχα είναι να τα βάψετε!

Μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα των ενδυμάτων όλων των ρούχων όπως επίσης και από ριχτάρια, σεντόνια, καλύμματα , πετσέτες, παπλώματα κ.α. Να αλλάξουμε τελείως την εμφάνιση των ρούχων και να τους δώσουμε μια εντελώς νέα εμφάνιση και ζωή!
 
 
 
 
Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας βαφές. Τα τελικά αποτελέσματα δεν είναι προβλέψιμα και να ξέρετε ότι πάντα ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του υφάσματος. Οι πελάτες μας είναι γενικά ικανοποιημένοι με το νέο χρώμα και εάν υπάρχει δυνατότητα βελτιώσεων, πάντα τα επεξεργαζόμαστε για δεύτερη φορά χωρίς επιπλέον χρέωση.

Ο τρόπος με τον οποίο βάφονται οι ίνες των υφασμάτων είναι χημικός, δηλαδή οι χρωμοφόρες ομάδες των χρωμάτων συνδέονται με χημικούς δεσμούς με τις ίνες ή πραγματοποιούν χημικές αντιδράσεις με αυτές, με αποτέλεσμα όλες οι βαφές να έχουν άριστες αντοχές στο πλύσιμο, στο φως, στην τριβή και σε άλλες καταπονήσεις.
Υπόσχεσή μας στα Καθαριστήρια Κεντάκυ είναι να κάνουμε ότι μπορούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!