Σημαντική ειδοποίηση στους πελάτες μας σχετικά με το COVID-19
Εφαμόζουμε όλα τα ειδικά προληπτικά μέτρα προκειμένου να αποφύγουμε ενδεχόμενη διασπορά του νέου κορονοϊού και να διασφαλίσουμε ότι το κατάστημά μας θα είναι ένας χώρος καθαρός και ασφαλής.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βραδινά Φορέματα & Νυφικά

 
Για να διατηρήσετε το νυφικό σας και τις αναμνήσεις του, είναι απαραίτητο να το έχετε καθαρίσει και αποθηκεύσει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο ώστε να αποτρέψετε το ξεθώριασμα, τη ζημιά και γήρανση!

Το Καθαριστήριο Κεντάκυ παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση, την ποιότητα και την αξία για κάθε μία από τις κύριες και τους κυρίους, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις για τα επίσημά τους ρούχα όπως νυφικά, κοστούμια, βραδινά φορέματα κ.α. Επιδιώκουμε το καλύτερο αποτέλεσμα αντιμετωπίζοντας τους λεκέδες με ειδικά υλικά και μαλακτικά, τα οποία εγγυώνται την απομάκρυνση των δυσάρεστων οσμών και λεκέδων και τη διατήρηση των χρωμάτων και των ινών σε άριστη κατάσταση.
 
 
 
 
 
 
Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού μας, θα σας επιστρέψουν τα ρούχα σας στην καλύτερη
δυνατή κατάσταση.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια επαγγελματική και προσωπική εξυπηρέτηση με την οποία
θα είστε 100% ικανοποιημένοι.
 

Οι παράγοντες που θα επηρεάσουν την τελική τιμή του καθαρισμού είναι :

 
 
 
 
 
 
Το στυλ του ρούχου σας - νυφικού σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
Κάθε διακοσμητικό στοιχείο, κρύσταλλα, δαντέλες φτερά ή κοσμήματα.
 
 
 
 
 
 
 
 
Τύποι των υφασμάτων που εμπλέκονται στην κατασκευή των ενδυμάτων.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ηλικία λεκέδων.
 
 
 
 
 
 
 
 
Βαθμός δυσκολίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Επίσημα Φορέματα

 
Επίσημα ενδύματα μπορεί να απαιτούνται για πολλές περιπτώσεις. Είτε πρόκειται για γάμο, τελετή αποφοίτησης, Χριστουγεννιάτικο πάρτι ή ένα εταιρικό γεγονός, η εστίαση είναι το συχνότερο φαινόμενο Αν βασίζεστε σε ένα ειδικό ένδυμα το οποίο έχει αναρτηθεί στην ντουλάπα σας για αρκετούς μήνες - ένα φόρεμα ή ένα κοστούμι για παράδειγμα, υπάρχει πάντα η πιθανότητα ότι θα χρειαστεί φρεσκάρισμα κοιτώντάς το προσεκτικά. Αντί να προσπαθείσετε να πλένετε τα ευπαθή ρούχα σας στο σπίτι, με κάθε ενδεχόμενο συρρίκνωσης ή απώλειας χρωμάτων κ.α., μπορεί τι Στεγνοκαθαριστήριο Κεντάκυ να εξασφαλίσει την ειδική μεταχείρηση που τους αξίζει εύκολα γρήγορα και ποιοτικά!

Μετά την εκδήλωση, οι κόκκινες κηλίδες στο κρασί, μπαγιάτικο φαγητό και οσμές μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν εάν πάτε στο Καθαριστήριο Κεντάκυ. Στη συνέχεια μπορείτε να αποθηκεύσετε τα ρούχα σας σε άριστη κατάσταση, έτοιμα για την επόμενη ειδική περίσταση.